Ο Χρήστος Κλουβάτος, taf Cold Brew Ambassador, στο World Coffee in Good Spirits 2023 Championship

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τις εμφανίσεις του Χρήστου Κλουβάτου, Ambassador του Taf Cold Brew, στο World Coffee in Good Spirits 2023 Championship που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, όπου διαγωνίστηκε για ακόμη μία φορά φορά, φτάνοντας στον τελικό και κατακτώντας την 4η θέση!

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του, ο Χρήστος σέρβιρε τρία διαφορετικά coffee cocktails με τρεις διαφορετικούς καφέδες taf. Το πρώτο, ένα ζεστό coffee cocktail με την ονομασία «Omotenashi» παρασκευάστηκε με τον καφέ Gesha Lot #22331 από τη Ninety Plus. Το δεύτερο ποτό, ένα κρύο coffee cocktail με την ονομασία «Sustainable Peach Highball» παρασκευάστηκε με τον To-La Reserve – Ethiopia, και το τρίτο cocktail που παρουσίασε στον τελικό, τον Irish Coffee, το οποίο παρασκευάστηκε με τον El Burro Geisha από τη Lamastus Family Estate.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των World Coffee Championships που φιλοξενήθηκαν στο International Coffee Show της Ταϊβάν, ο εξαιρετικός καφές Thageini CM Washed Kenya σερβιρίστηκε στο Brew Bar, στο πλαίσιο της συνεχής υποστήριξης της taf στο World Brewers Cup Championship όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια στον Χρήστο και σε όλους τους διαγωνιζόμενους που συμμετείχαν στο World Coffee in Good Spirits 2023 Championship!