Η Φιλοσοφία

«Η αποστολή μας είναι να εισάγουμε ανώτερης ποιότητας άφρυκτο καφέ μέσα από εντατική έρευνα και αναζήτηση, να δημιουργούμε και στη συνέχεια να προτείνουμε στην ελληνική και την παγκόσμια  αγορά μοναδικά γευστικά προφίλ καφέ, χάρη στη τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία που έχει η εταιρία στον τομέα της παραγωγής, επιδιώκοντας την υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη».

Ο Γιάννης Ταλούμης, head of quality και CEΟ της Taf, έχει επικεντρωθεί στον καφέ ανώτερης ποιότητας από το 2006, μετά από χρόνια μελέτης και ενασχόλησης. Ταξιδεύει σε διακεκριμένες φάρμες του κόσμου και αναζητά τον καφέ που θα δώσει το τέλειο φλιτζάνι. Η επαφή του με τους ανθρώπους στις φάρμες, οι γνωριμίες με coffee projects παγκοσμίως, όπως και η βαθιά γνώση της πρώτης ύλης, τον έχουν εμπνεύσει για τη δημιουργία εξειδικευμένων project στα coffee shops της Αθήνας και του εξωτερικού. Ως manager τριών coffee shops, είναι ικανός να παρέχει bespoke services, με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα αντίληψη στην αγορά και στους επαγγελματίες.

Για δήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6218172 ή με email στο info@cafetaf.gr.

H taf, έχοντας ως εφόδια τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον καφέ ανώτερης ποιότητας, τη δεξιοτεχνία στο roasting και την εκπαίδευση που παρέχει με την ομάδα των βραβευμένων barista, αναπτύσσει concept που έχουν σκοπό να διαδώσουν τη δική της πρωτοποριακή φιλοσοφία καφέ στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές του εξωτερικού. Αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν τον καφέ και επιθυμούν να συνεργαστούν με την taf.


taf point 

Το taf point αποτελεί ένα υποδειγματικό espresso bar, τόσο ευέλικτο ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στο κατάστημά σας και τόσο εύστοχα και άριστα κατασκευασμένο  ώστε η υπάρχουσα επιχείρησή σας να αποτελέσει γρήγορα ένα coffee destination.

Η σχέση της taf με τον καφέ καθορίζεται από τη μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων της, τη δεξιοτεχνία και το expertise στην πρώτη ύλη ανώτερης ποιότητας. Η συνεχής εξέλιξη, η εκπαίδευση, ο πειραματισμός και η συνέπεια στην υψηλή ποιότητα χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία της taf που διαδίδεται μέσα από τα καταστήματα του δικτύου της. Το taf point αποτελεί έναν κόμβο, το σημείο συνάντησης του καταναλωτή με μια εμπειρία καφέ σε ένα υποδειγματικό espresso bar, σε ένα αναπάντεχο μέρος. Τα καταστήματα που έχουν ενσωματώσει μια τόσο άρτια πρόταση, επωφελούνται από την αξία της αναγνώρισης τους ως coffee destination με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6218172 ή με email στο info@cafetaf.gr


cultivos coffee

Cultivos Coffee: Το πρώτο coffee shop 5ης γενιάς

CULTIVOS είναι η καλλιέργεια. Από το φύτεμα του σπόρου ως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζουμε την διαδικασία, τα στάδια της εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Από την αρχή έως το τέλος ακολουθούμε μαζί με τον καρπό την διαδρομή και φροντίζουμε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο προσφέρουμε με συνέπεια,  ώστε να το απολαμβάνετε άρτιο κάθε μέρα. Πίσω από τον καφέ της κάθε μέρας υπάρχει το CULTIVOS. Το Cultivos Coffee εμπνευσμένο από την taf, φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντάς τον στην 5η γενιά των coffee shops. Το Cultivos Coffee με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται στους εξής πυλώνες.

Handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής και δείχνουν σεβασμό προς το περιβάλλον. Στο φλιτζάνι σας θα διακρίνετε μοναδικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα τόσο μιας εξαιρετικής πρώτης ύλης όσο και ενός επιδέξιου καβουρδίσματος. Στο CULTIVOS COFFEE οι καφέδες προέρχονται από το πρόγραμμα direct relationship της taf, μέσα από τις μακρόχρονες σχέσεις που έχει χτίσει η εταιρία με τις φάρμες παραγωγής. Για τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίζουμε να προέρχονται από μικρές, ελληνικές ή μη καλλιέργειες, οι οποίες βασίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακόμη, η ποιότητα του καφέ επηρεάζεται από τον ίδιο τον barista που αναλαμβάνει να τον παρασκευάσει. Η γνώση, η τεχνική του κατάρτιση, το πάθος του καθώς επίσης η επαγγελματική του συνείδηση είναι όλα κρίσιμα σημεία που θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι. Φροντίζουμε όλοι οι barista που εξυπηρετούν τον τελικό καταναλωτή να είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ώστε να του προσφέρουν ανώτερη εμπειρία. Όλα τα παραπάνω δένουν σε ένα περιβάλλον με atmospherics επηρεασμένα από το σκανδιναβικό στυλ με γήινα χρώματα, με υλικά από ξύλο και μέταλλο, τα οποία παραπέμπουν στην ενέργεια που μας δίνει η γη.

Επίσης, το Cultivos Coffee βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Modbar, το οποίο όχι μόνο δίνει άριστο τελικό φλιτζάνι, αλλά και δίνει στο χώρο μια ιδιαίτερη αίσθηση και επιτρέπει στον barista να έχει άμεση επαφή και διάδραση με τον τελικό καταναλωτή. Τέλος, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και για την λήψη παραγγελιών, μέσω του Cultivos Coffee Application, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα προϊόντα του καταστήματος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη των concept της taf, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 
210-6218172 ή με email στο info@cafetaf.gr, ή επισκεφτείτε το site www.cultivoscoffee.gr 

Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που δημιουργούν και που πράττουν. Οι άνθρωποι αισθάνονται και εκφράζονται. Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Οι άνθρωποι, στην ένωσή τους, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Είτε είναι συνεργάτες μας άμεσοι είτε εξωτερικοί είτε μακρινοί που ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, είναι εκείνοι που πάντα αποδίδουν ως ομάδες. Αλλωστε, μονάχα οι ομάδες μπορούν να ανθίζουν, να ξεπερνούν εμπόδια και να αναπτύσσονται.

Στα μεγάλα μας ταξίδια έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε οικογένειες παραγωγών καφέ που μας μαθαίνουν τόσα πολύτιμα πράγματα για το αντικείμενο αλλά και για τη ζωή, που τελικά η σχέση μας ξεφεύγει από την αυστηρά επαγγελματική. Μοιραζόμαστε το πάθος, την αφοσίωση, το ήθος, τα όνειρα και τους στόχους που αφορούν στη διάδοση του είδους και την ανύψωσή του, πάντα με μεθόδους που διασφαλίζουν τα κριτήρια ποιότητας και σέβονται τον εργαζόμενο και το περιβάλλον. Για αυτούς τους λόγους οι συνεργασίες μας είναι μακριές και χρόνιες και η taf υποστηρίζει ακόμη και έργα υποδομής σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Οι ιστορίες και οι αφηγήσεις τους είναι μοναδικές, σπάνιες και προσωπικές.