Κάψουλες Cultivos Coffee

Πίσω από τον καφέ της κάθε ημέρας, υπάρχει το Cultivos Coffee. Ένας καφές υψηλής ποιότητας, για τον οποίο γνωρίζουμε τη διαδρομή από το φύτεμα του σπόρου ως τον τελικό προορισμό. Πλέον ο καφές Cultivos γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας μας και μπαίνει στο σπίτι των καταναλωτών με τη μορφή βιοδιασπώμενης κάψουλας.
Τι κάνει αυτή την κίνηση τόσο ξεχωριστή;
Η αδιαμφισβήτητη ανώτερη ποιότητα των Cultivos είναι η βασική αρχή που συνοδεύει κάθε μας βήμα. Πλέον, ο αγαπημένος σας καφές τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένες κάψουλες, φιλικές προς το περιβάλλον και συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso*.
Οι νέες κάψουλες καφέ των Cultivos είναι κατάλληλες για κομποστοποίηση. Μέσω της βιομηχανικής κομποστοποίησης, οι κάψουλες των Cultivos μπορούν μετά τη χρήση τους να τοποθετηθούν στους ειδικούς καφέ κάδους και από εκεί, να ακολουθήσουν τη διαδικασία κατά την οποία η οργανική ύλη τους, θα αποδομηθεί και θα μετατραπεί σε μια νέα ουσία, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία για το έδαφος και για το οικοσύστημα. Η κάψουλα των Cultivos είναι κατασκευασμένη από οργανικά υλικά και είναι απαλλαγμένη από Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.). Δεν περιέχει Διφαινόλη-Α, ούτε αλουμίνο. Διαθέτει φράγμα οξυγόνου, μια καινοτόμο τεχνολογία που προστατεύει το περιεχόμενό της. Το καπάκι έχει δημιουργηθεί από χαρτί υψηλής ανθεκτικότητας που διασφαλίζει το περιεχόμενο της κάψουλας και εγγυάται την πλούσια κρέμα στον καθημερινό μας καφέ – ενώ το σώμα της κάψουλας έχει κατασκευαστεί από οργανικά παράγωγα και συγκεκριμένα, από ζαχαροκάλαμο.
Οι 3 σειρές καφέ που διατίθενται σε κάψουλες είναι το Cultivos Blend, ο Decaffeinated και ο Single Estate Yirgacheffe To-La. Σύντομα στους Single Estate θα προστεθούν οι Costa Rica Corazon και Guatemala Entre Volcanes. Οι τρεις εξαίσιες σειρές Cultivos Blend, Decaffeinated και Single Estate ενισχύουν την αξία που δίνουμε στις βιοδιασπώμενες κάψουλες Cultivos, ακολουθώντας πρότυπα υψηλής ποιότητας και κόκκους από εγκεκριμένες φάρμες που φημίζονται για την ποιότητα και την αξία τους, που δημιουργείται χωρίς αρνητικές συνέπειες σε τρίτους.
Η αφοσίωσης μας στη διαρκή αναζήτηση κόκκων καφέ ανώτερης ποιότητας και η ευθύνη απέναντι στους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, δημιούργησαν τις καινοτόμες βιοδιασπώμενες κάψουλες Cultivos. Κάθε μας αποτύπωμα στη φύση είναι εμφανές και σημαντικό. Το αποτύπωμα των Cultivos Capsules θα είναι μηδενικό.