Η Taf στο World of Coffee Athens 2023

Το 2023 World of Coffee (WOC) πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στην Αθήνα και η taf ήταν εκεί για να φιλοξενήσει εκπληκτικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, αλλά και να σερβίρει εξαιρετικούς καφέδες!

Το περίπτερο της taf, το οποίο βρισκόταν στο Hall 3, ήταν το go-to hotspot για πολλούς λάτρεις του καφέ και επαγγελματίες, από όλο τον κόσμο! Στο περίπτερο 3-B10, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκπληκτικούς καφέδες taf, μοναδικές νέες προσθήκες και να συμμετάσχουν σε πολλές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις-έκπληξη.

Πολλοί επισκέπτες πέρασαν για να δοκιμάσουν ένα φλιτζάνι από την εκλεπτυσμένη ποικιλία καφέδων taf που προσφερόταν.

Από τη σειρά Single Estate:

Rodolfo Jardin de Aromas – Costa Rica

Sumava de Lourdes – Costa Rica

Divino Nino – Costa Rica

Divino Nino Carbonic – Costa Rica

DelAgua – Colombia

Fazenda Samambaia / Catigua – Brazil

Creativa Static Catuai Panama

Από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve:

Maguta CM Natural Kenya

Casa Bras COE Brazil 2022

El Burro Geisha Panama

La Palma y El Tucan Geisha Heroes – Colombia

Elida Geisha Washed – Panama

Και για πρώτη φορά, το νέο Gesha Lot #22331 από την Volcan Valley Coffees Panama, το οποίο σερβιρίστηκε όχι μόνο στο περίπτερο της taf αλλά και στο Brew Bar του WBrC, στο πλαίσιο της συνεχής υποστήριξης της taf στο World Brewers Cup Championship όλα αυτά τα χρόνια.

Μία από τις νεότερες προσθήκες της σειράς Taloumis Limited Reserve, ο Casa Brás COE Brazil 2022 προσφέρθηκε σε πολλά περίπτερα, όπως το περίπτερο της Toddy και το περίπτερο της Modbar. Οι καφέδες Taf προσφέρθηκαν επίσης και στα περίπτερα της Eversys, της Weber Workshops με την μηχανή εσπρέσο Meticulous, της Poursteady και φυσικά κατά τη διάρκεια του Experience Bar take over από τους συνεργάτες μας, τη Fazenda Daterra!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του WOC, η taf είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει τον Joseph Brodsky από την Ninentyplus Coffees για ένα αξέχαστο coffee pairing ceremony, τον Francisco Mena από την Exclusive Coffees με δύο cupping sessions των 10 κορυφαίων φιναλίστ της Κόστα Ρίκα, τη Yanina Ferreyra από τη Project Origin και τέλος, τον Oscar Woolley από τη Suki Tea.

Ήμασταν επίσης, ιδιαίτερα υπερήφανοι που διοργανώσαμε και συμμετείχαμε σε πολλές υπέροχες εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, όπως το pop-up event στο Diego Athens που διήρκεσε τρεις ημέρες και κάθε ημέρα παρουσίαζε διαφορετικούς roasters, τους MAME Coffee στις 19 Ιουνίου, τους Monogram στις 20 Ιουνίου και τους M2M Coffee στις 21 Ιουνίου, καθώς και το The 2023 Greek Comandante Championship από την Comandante Grinders, που φιλοξενήθηκε στα Cultivos Coffee Skoufa, σε συνεργασία με την Nucleus Coffee Tools, στις 21 Ιουνίου. Την ομάδα κριτών του Πρωταθλήματος αποτελούσαν η Jessika Heredia Sosa, ο Sasa Sestic, και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος από την taf, ενώ 24 coffee professionals διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του Greek Comandante Champion.

Στο taf coffee shop, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο ξεχωριστές παρουσιάσεις με τον Ben Put στις 19 Ιουνίου και τον Sasa Sestic και την ομάδα Ona Coffee στις 20 Ιουνίου, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τις καινοτόμες τεχνικές και την εξειδίκευσή τους στον καφέ.

Τέλος, κορυφαία στιγμιότυπα της εμπειρίας του WOC αποτέλεσαν, ένα πολύ ιδιαίτερο δείπνο που φιλοξενήθηκε στο Taf Roastery στις 21 Ιουνίου, με όλους τους φίλους παραγωγούς καφέ και συνεργάτες μας από το Taf Direct Relationship program, και το The 360o Party by taf, που πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του WOC Athens στις 22 Ιουνίου, στην ταράτσα του Selina Theatrou & Cowork, όπου πολλοί coffee aficionados συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν.

Ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε όλους του χρόνου, στο World of Coffee Copenhagen!