Η Taf στο Athens Coffee Festival 2023

Το φετινό Athens Coffee Festival, ολοκληρώθηκε το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου και η taf βρέθηκε εκεί για ακόμη μία χρονιά, για να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας Single Estate και μοναδικούς Taloumis Family Limited Reserve καφέδες. Στο stand 52, το οποίο ξεχώρισε για τις γήινες αποχρώσεις και τα boho στοιχεία του, εκατοντάδες επισκέπτες του φεστιβάλ σταμάτησαν για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ taf.

Στο espresso bar, η taf προσέφερε:

Pianeta Light Blue

Competition Espresso Blend

Από τη σειρά Single Estate:

Rodolfo Jardin de Aromas – Costa Rica

Sumava Ariston 0303 – Costa Rica

Fazenda Samambaia / Topazio – Brazil

και τον νέο Thageini Karibu Kenya

Στο Brew Bar, η taf προσέφερε από τη σειρά Single Estate, τον εξαιρετικό Thuti – Kenya.

Και από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve, τους επιλεγμένους:

Elida Washed Geisha – Panama

El Burro Geisha – Panama

και τον Gesha Lot #33221 από τη σειρά Volcan Valley Coffees.

Ακόμη, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι και να δοκιμάσουν το αγαπημένο Cold Brew της taf, ανανεωμένο και σε νέα συσκευασία. Ο Cold Brew, ο οποίος αποτελεί πλέον την πιο δροσιστική επιλογή παγωμένου καφέ, ήταν το κύριο συστατικό που έκανε τα coffee cocktails που προσέφερε η taf να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια του Athens Coffee Festival 2023.

Είναι μεγάλη χαρά για την taf να συμμετέχει σε αυτές τις διοργανώσεις, όπου συναντάμε φίλους του coffee community, και μοιραζόμαστε εξαιρετικά φλιτζάνια καφέ και αξέχαστες γευστικες εμπειρίες. Τα λέμε ξανά στο επόμενο Athens Coffee Festival!