Η Taf στο Athens Bar Show 2023

Tο διήμερο 7-8 Νοεμβρίου, η taf βρέθηκε στο Athens Bar Show, ένα μοναδικό street party με δυνατή μουσική και δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι ανώτερης ποιότητας καφέδες taf.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εκατοντάδες επισκέπτες σταμάτησαν για να απολαύσουν μοναδικά Single Estate, ενώ δεν μπορούσε να λείπει και το νέο Cold Brew.

Στο stand 142, από τη σειρά Single Estate η taf προσέφερε:

Abdon Quilla Ochochque – Peru

Yirgacheffe To-La – Ethiopia

Fazenda Samambaia / Catigua – Brazil

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τον ιδιαίτερο Gesha Lot #22331 από τη σειρά Volcan Valley Coffees του Παναμά στο Luxury Brands Hall.

Ακόμη, στο stand της taf στο Luxury Brands Hall βρεθήκαμε και με τον Χρήστο Κλουβάτο, Ambassador του Cold Brew και Coffee in Good Spirits 2023 Champion, όπου μοιραστήκαμε ένα Signature Cocktail του. Ο Χρήστος σε λίγες μέρες θα εκπροσωπήσει την taf στο World Coffee in Good Spirits Championship που θα πραγματοποιηθεί στη Ταιβάν!

Η μεγάλη αυτή γιορτή έκλεισε με γευστικά Espresso Martini με τον Abdon Quilla Ochochque – Peru. Είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε σε αυτές τις διοργανώσεις και να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες. Τα λέμε πάλι στο επόμενο Athens Bar Show!