Η taf συμμετείχε για 3η χρονιά στο London Coffee Festival, τη μεγάλη γιορτή του artisan coffee scene η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 7η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας επαγγελματίες και coffee aficionados από όλο τον κόσμο!
Εκεί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τo πειραματικό project Vintage Semeon Abay Espresso, προσελκύοντας ένα μεγάλο κοινό. O Γιάννης Ταλούμης, το 2014, παρέλαβε τον natural Semeon Abay με την μοναδική processing formula από τη Ninety Plus, και αποφάσισε για μία ακόμη φορά να πειραματιστεί κάνοντας βήματα μπροστά στην ιστορία του καφέ. Αφού κατέψυξε μια ποσότητα πράσινου άφρυκτου κόκκου και τον παρακολουθούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλα αυτά τα χρόνια, έφτασε η ώρα να μοιραστεί με τους λάτρεις μία γεύση πέραν κάθε προσδοκίας… έναν εξαιρετικό vintage espresso!
Στο περίπτερο μας, επίσης, παρουσιάσαμε exceptional καφέδες με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν. Οι βραβευμένοι με AICA Bronze Medal Sidra Honey και Gesha Natural από τη φάρμα La Palma y El Tucan, έκλεψαν την παράσταση στο espresso και to brew bar αντίστοιχα, ενώ ακόμα παρουσιάσαμε τους μοναδικούς Finca Kilimanjaro, El Salvador & Rosebud blend στο espresso bar και Plan Chacaguaico, Colombia & Granitos De Ortiz Esperanza, Costa Rica στο brew bar.
Όλοι μας οι καφέδες παρασκευάζονταν από τον βραβευμένο barista μας Κωνσταντίνο Ιατρίδη.
‘Till next year!