Παγκόσμια διάκριση για το espresso Taf
Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Taf από τον διεθνή διαγωνισμό για τον καλύτερο espresso, της International Speciality Coffee Association που διεξήχθη στην Taiwan. Το espresso της Taf, το οποίο ήταν ένας single estate καφές από την Finca Kilimajaro από το El Salvador και την πρωτοπόρο παραγωγό Aida Battle (το οποίο είχε λάβει την πρώτη θέση στο HBC το 2015), κέρδισε την τρίτη θέση, ανάμεσα σε roasteries από όλον τον κόσμο. Συγκεκριμένα, όλα τα roasteries που διαγωνίστηκαν είχαν κερδίσει μια από τις πρώτες θέσεις σε κάποιο εθνικό πρωτάθλημα barista στη χώρα τους. Ο καφές προέρχεται από την περιοχή της Santa Ana, μεγαλώνει σε υψόμετρο 1580-1720m και έχει δύο ποικιλίες, την Bourbon και SL28, με επεξεργασία Kenya process και ψήθηκε επιδέξια στο Taf Roastery στην Αθήνα. Το φλιτζάνι που κέρδισε περιείχε 19,5 γρ. καφέ, με πολύπλοκη, γλυκιά οξύτητα και γεύση από μαύρη ζάχαρη.