19/06/2015 Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης κέρδισε την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Brewers!

Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης κέρδισε την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Brewers!
Άλλη μια σημαντική διάκριση για την Taf απέσπασε ο barista Κωνσταντίνος Ιατρίδης, με την 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Brewers Cup, που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από τις 16-18 Ιουνίου.

Ο Κωνσταντίνος μετά από καθημερινές προπονήσεις στο training room, κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, χρησιμοποιώντας σε brew τον καφέ Perci Pinnacle της Ninety Plus. Ο καφές Perci Pinnacle είναι Geisha από τον Παναμά, μεγαλώνει σε υψόμετρο 1800 μέτρων στην μικροπεριοχή Volcan, Silla de la Panto και έχει φυσική επεξεργασία. Για το προφίλ του καφέ, η ομάδα της taf συνεργάστηκε με την Ninety Plus, σε επίσκεψή της στον Παναμά, ενώ ο χαρακτήρας του ολοκληρώθηκε στο Taf Roastery με το επιδέξιο καβούρδισμα από τον Ηλία Ταλούμη.

Ο καφές έχει έντονο άρωμα από μανόλια, σκούρο μέλι και λευκό τσάι, ενώ στη γεύση διακρίνονται φρούτα όπως plum και το εξωτικό λίτσι. Η επίγευσή του είναι εξαιρετικά καθαρή και διαυγής και αυτό ίσως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η taf διακρίθηκε και φέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Brewers.
Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο συγχαρητήρια και πιστεύουμε πως το πρωτάθλημα θα είναι για αυτόν η αφορμή να αναπτύξει το ταλέντο του. Καλή συνέχεια και σε όλους τους συμμετέχοντες για την σημαντική τους προσπάθεια.