Η taf στηρίζει τα παιδιά του Ardent Children Center στην Αιθιοπία

Το πρόγραμμα direct relationship της taf αποτελεί τη θεμελιώδη αξία και τη βάση πάνω στην οποία έχει χτιστεί μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνεργάτες μας.

Μια από τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται το πρόγραμμα taf direct relationship είναι η υποστήριξη προς τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και των ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών και η ανταπόδοση. Έτσι, ο Γιάννης Ταλούμης, επισκεπτόμενος συχνά τις κοινότητες παραγωγής, αλλά και διατηρώντας τακτική επικοινωνία μαζί τους, είναι πάντα πρόθυμος να αναλάβει δράσεις που θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τόσο των συνεργατών και των οικογενειών τους, όσο των κοινοτήτων.

Μέσω του προγράμματος direct relationship η taf στηρίζει δεκάδες ορφανά παιδιά στον Οργανισμό Ardent Children’s Centre στην περιοχή Yirgacheffe της Αιθιοπίας. Το Yirgacheffe βρίσκεται στην περιοχή Sidamo, αλλά υποδιαιρείται στη δική του μικρο-περιοχή με το κύριο γνώρισμα του τόπου να είναι οι εξαιρετικοί καφέδες του! Με αυτήν την πρωτοβουλία η taf στηρίζει ενεργά τη σίτιση, ένδυση, προστασία κι ασφάλεια των ορφανών, διασωσμένων ή εγκαταλελειμμένων, παιδιών του Ardent Children’s Centre με σκοπό τη συνέχιση της ζωής τους έχοντας καλυμμένες τις βιοποριστικές τους ανάγκες και για την ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία καφέ.

Οι ανθρώπινοι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μέσα από το πρόγραμμα direct relationship διακρίνονται από ειλικρινές, συνεχές ενδιαφέρον και συνέπεια, με αποτέλεσμα κάθε project που υποστηρίζει η taf, να μην έχει μόνο οικονομικό αντίκτυπο στους άμεσα λαμβάνοντες κατοίκους των τοπικών κοινωνιών, αλλά ενδυναμώνει τους ανθρώπους της κοινότητας που αισθάνονται την ειλικρινή υποστήριξη των συνεργατών τους.