Η taf στο Istanbul Coffee Festival 2024

Στις 3-6 Οκτωβρίου, η taf συμμετείχε στο Istanbul Coffee Festival, μία εκπληκτική διοργάνωση που γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια διεξαγωγής της!

Η συμμετοχή της taf πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος True Artisan Cafe της La Marzocco, όπου με τις κομψές KB90, GB5, και Strada S σερβίραμε ανώτερης ποιότητας καφέδες που ξεχώρισαν για τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι λάτρεις τους καφέ και οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εξαιρετικούς Single Estate Divino Nino – Costa Rica, Thuti – Kenya, και Yirgacheffe To-La – Ethiopia, ενώ από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve, η taf προσέφερε τον μοναδικό To-La Reserve – Ethiopia, ο οποίος εμπλούτισε τη γευστική εμπειρία των επισκεπτών.

Ακόμη, την τελευταία ημέρα του τετραήμερου φεστιβάλ, ο CEO και Head of Quality της taf, Γιάννης Ταλούμης παρουσίασε ένα session γευσιγνωσίας με τίτλο «Discover the effect of processing on flavor», αναδεικνύοντας 6 εντυπωσιακά lot Geisha, από διαφορετικές περιοχές του Παναμά και με διαφορετικά processing methods.

Το Istanbul Coffee Festival 2024 ήταν μία θαυμάσια εμπειρία με εξαιρετικούς espresso ανώτερης ποιότητας, και πολλές όμορφες στιγμές με αυθεντικούς coffee lovers!