Η taf στο Athens Coffee Festival 2024

Tο τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε το φετινό Athens Coffee Festival, και η taf ήταν για ακόμη μία χρονιά εκεί, για να σερβίρει εξαιρετικής ποιότητας Taloumis Family Limited Reserve και Single Estate καφέδες με τα πιο ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά. Στο stand 58, την γευστική εμπειρία συμπλήρωσε η μίνιμαλ αισθητική, ενώ κυριάρχησαν οι γήινες αποχρώσεις και τα boho στοιχεία, τόσο στο κεντρικό bar, όσο και στο νέο lounge, όπου εκατοντάδες επισκέπτες του φεστιβάλ σταμάτησαν για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ taf.

Στο espresso bar, η taf προσέφερε:

Pianeta Light Blue

Competition Espresso Blend

Taf Decaffeinated

Από τη σειρά Single Estate:

Yirgacheffe To-La – Ethiopia

Thuti – Kenya

La Lia Micromill – Costa Rica

Divino Nino – Costa Rica

El Tempixque – Guatemala

και η νέα προσθήκη στη σειρά Single Estate, ο καφές Finca La Joya – Mexico

Στο Brew Bar, η taf προσέφερε από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve, τους επιλεγμένους:

Deborah Geisha Interstellar – Panama

Deborah Geisha Enigma – Panama

Deborah Geisha Nirvana – Panama

To-La Reserve – Ethiopia

Ακόμη, δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο όλων Cold Brew της taf με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Hariti – Ethiopia. Ο Cold Brew, η πλέον ιδανική επιλογή παγωμένου καφέ, πρωταγωνίστησε στα γευστικά coffee cocktails που προσέφερε η taf στους επισκέπτες του Athens Coffee Festival 2024.

Κάθε χρόνο, είναι μεγάλη χαρά για την taf να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, όπου έχουμε την ευκαιρία να συναντάμε και αλληλοεπιδράμε με πολλούς coffee lovers, και να μοιραζόμαστε μαζί τους εξαιρετικά φλιτζάνια καφέ και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Τα λέμε ξανά του χρόνου!