4/08/2012 Αφίξεις νέων lots 2012!

Αφίξεις νέων lots 2012!!!Σε προηγούμενο κείμενο αναφορικά με την επίσκεψη μου στον Παναμά για την συμμετοχή μου στην αξιολόγηση των καφέδων του Best of Panama είχα αναφέρει ότι είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και 3 ξεχωριστές φάρμες, την φάρμα Hacienda La Esmeralda από την οποία αγοράζουμε καφέ μέσω online δημοπρασίας τα τελευταία 3 χρόνια, την Finca Lerida, την φάρμα Don Pachi από την οποία περιμένουμε εξαιρετικά lots και την φάρμα Mama Cata. Είχα τότε την ευκαιρία να κάνω κάποια cuppings με τον Francisco Serracin προκειμένου να επιλέξω τα lots από την φάρμα Don Pachi που θα προορίζονταν για το Specialty Project της Taf. Ήρθε λοιπόν η ευχάριστη στιγμή όπου οι εξαιρετικοί αυτοί καφέδες έφτασαν επιτέλους στην Taf!

Don Pachi – Panama

Mama Cata Lab – Panama

Παράλληλα, έχουμε παραλάβει τα lots που περιμέναμε από την Κόστα Ρίκα και είχαν επιλεγεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου τον Ιανουάριο 2012. Τα lots αυτά είναι από την φάρμα La Margarita micromill Zalmari, την φάρμα El Quizarra – Jardin de Aromas micromill, τον micromill Herbazu καθώς επίσης τον micromill Sin Limites.

Τέλος, μόλις παραλάβαμε και ένα ξεχωριστό lot από την φάρμα Daterra στην Βραζιλία – το lot Daterra Blue Earth.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα lots του Taf Specialty Project μπορείτε να επισκεφτείτε στο site την σελίδα του κάθε καφέ ξεχωριστά.

Γιάννης Ταλούμης