H taf στη HO.RE.CA. 2024!

H HO.RE.CA. επέστρεψε για ακόμη μία χρονιά και η taf ήταν εκεί για να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες που επιθυμούσαν να εξερευνήσουν τον πολυδιάστατο κόσμο του ποιοτικού, specialty καφέ και να τους προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Τοποθετημένο στο Hall 1, stand D02, το ανανεωμένο περίπτερο της taf ξεχώρισε για την μινιμαλιστική και μοντέρνα αισθητική, τις απαλές και γήινες αποχρώσεις, οι οποίες συμπλήρωσαν απόλυτα την ανώτερη ποιότητα και τη διαχρονικότητα του καφέ taf. Πιο συγκεκριμένα, η taf δημιούργησε 4 νέα bar, στα οποία, η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα των taf barista εξυπηρέτησαν το κοινό, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και προτάσεις στους επαγγελματίες.

Στα Espresso και Brew Bars, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερες επιλογές από τις σειρές Single Estate και Taloumis Family Limited Reserve, σε espresso ή φίλτρου.

Για espresso, η taf πρόσφερε από τη σειρά Single Estate:

Sumava Ariston 0303 – Costa Rica

Elida Catuai Honey

Yirgacheffe To-La – Ethiopia

καθώς επίσης και τα εξαιρετικά Sustainability Blends & Competition Blends.

Για φίλτρου, η taf πρόσφερε από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve:

El Burro Geisha – Panama

To-La Reserve – Ethiopia

από τη σειρά της Ninety Plus του Παναμά:

Volcan Gesha Lot #22331

Ninety Plus Gesha Batch #23175

Στο Cold Brew Bar, προσφέρθηκαν τα πιο γευστικά coffee cocktails, παρασκευασμένα με το αγαπημένο taf cold brew, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και το signature coffee cocktail του Χρήστου Κλουβάτου, World Class Global Finalist 2023, Double World Coffee in Good Spirits Finalist, & taf Cold Brew Ambassador, ο οποίος προσέφερε το “Black Honey Highball”, το οποίο δημιούργησε με το taf Cold Brew και Zacapa Solera 23 Aged Rum.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης λειτούργησε το πρωτοποριακό taf Experience Bar με τίτλο «Εξερευνώντας τις δυνατότητες της natural μεθόδου επεξεργασίας», όπου οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν συναρπαστικές γεύσεις και αρώματα εξαιρετικών καφέδων, που επιλέχθηκαν μέσω του Taf Direct Relationship Program.

Τέλος, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Meticulous., οι οποίοι παρουσίασαν την τελευταίας τεχνολογίας μηχανή espresso με λειτουργία ελέγχου πίεσης και δημιούργησαν μαζί μας, υψηλής ποιότητας φλιτζάνια καφέ taf.

Το περίπτερο της taf, συμπλήρωσε ο καινοτόμος εξοπλισμός, καθώς το taf Experience Bar συμπλήρωσε η εντυπωσιακή τεχνολογία Modbars Espresso AV, ενώ στο κεντρικό espresso bar δέσποζαν η La Marzocco KB90 και η Rancilio Invicta, διασφαλίζοντας το άριστο αποτέλεσμα στο τελικό φλιτζάνι.

Στην taf, είμαστε ένα δίκτυο ανθρώπων που αγαπούν τον καφέ! Με στόχο την συνεχή εξέλιξη του coffee industry, ολοκληρώσαμε ένα τετραήμερο γεμάτο εποικοδομητικών συζητήσεων, απολαμβάνοντας εκπληκτικούς καφέδες, συζητώντας καινοτόμους τρόπους για την αναβάθμιση και το μέλλον του κλάδου.

Τα λέμε στην HO.RE.CA. 2025!