24/03/2017 Γιάννης Ταλούμης, ο πρώτος Artisan

Γιάννης Ταλούμης, ο πρώτος Artisan

To νέο media brand The Artisans, δημιούργημα του Κίμωνα Φραγκάκη και του Andro.gr παρουσιάστηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου σε μια βραδιά με φινέτσα στο ARTISANAL της Κηφισιάς.

Ο πρώτος Artisan, o Yiannis Taloumis μύησε τους καλεσμένους σε μια ξεχωριστή γευστική δοκιμή, με μια νέα συσκευή για brewing και cupping της Rattleware, χρησιμοποιώντας δυο πολύτιμους καφέδες από τον Παναμά και την Κολομβία. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν εξαιρετικά espresso shots σε μια La Marzocco Linea Mini, από την Ειρήνη Δασκαλοπούλου, που κέρδισε την δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα barista 2017, και επιπλέον γεύτηκαν το τερουάρ του εξαιρετικού Ron Zacapa σε ένα αλλιώτικο old fashioned κοκτέιλ με taf Iced brew, από την Finca Las Minas της Γουατεμάλας. Στυλ και πολυτέλεια χάρισαν στην βραδιά τα μοναδικά κασμίρια της Falconeri, όπως και η υπέροχη καρφίτσα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το πέτο τον δεξιοτεχνών Artisans της νέας εποχής.

«Ο νέος θεσμός εστιάζει στην «τέχνη της βραδύτητας» και αναδεικνύει τους οραματιστές που δημιουργούν χειροποίητα κομψοτεχνήματα και προσφέρουν σπάνιες εμπειρίες» όπως αναφέρει το Andro. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.artisans.gr