08/05/2015 Η Taf @ Τεχνόπολη 8, 9 & 10 Μαϊου

Η Taf @ Τεχνόπολη 8, 9 & 10 Μαϊου

Η Taf συμμετείχε και φέτος στο τριήμερο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» που διοργανώθηκε από το Αθηνόραμα στο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, στις 8, 9, και 10 Μαΐου.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 140 Έλληνες παραγωγοί, με διακεκριμένα προϊόντα που παράγονται στη χώρα μας. Εκτός από τους πάγκους με τα προϊόντα προς πώληση, δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν, όπως μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια κρασιού κ.λ.π. στα οποία μπορούσε ο επισκέπτης να συμμετέχει.

Η Taf βρέθηκε στο κτίριο του Μηχανουργείου, στο περίπτερο Νο6, πολύ κοντά στην πλαϊνή είσοδο. Εκεί οι επισκέπτες μπόρεσαν να δοκιμάσουν καφέ στο espresso και brew bar που στήθηκε στην εκδήλωση. Ακόμη, διαθέσιμα στο κοινό ήταν οι μοναδικοί καφέδες single estate από το Taf direct relationship program όπως και η σειρά των Competition blend.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, το Σάββατο στις 12.00 πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο από τον Q Grader και CEO της Taf Γιάννη Ταλούμη, σχετικά με τα δυσεύρετα Gran Cru του καφέ, και ακολούθησε γευσιγνωσία εξαιρετικών microlot. Στη συνέχεια ο barista Στέφανος Δωματιώτης, έδωσε συμβουλές για την παρασκευή καφέ φίλτρου. Όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο είχαν μια από τις λίγες ευκαιρίες να παρακολουθήσουν την προβολή του documentary » A film about coffee» που η Taf έφερε στην Ελλάδα, μια εξαιρετική ιστορία για τον καφέ με τον φακό του Brandon Loper να ταξιδεύει, από τον κόκκο και τα δέντρα μέχρι το φλιτζάνι.