Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, Το FNL διοργάνωσε στο Ecali Club ην επίσημη τελετή απονομής των τρίτων FNL Best Restaurant Awards!
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης! Την απονομή ακολούθησε ένα μοναδικό food party από τους σεφ Παναγιώτη Γιακαλή (Patio & Malabar), Γιάννη Μαρκαδάκη (Papillon), Σπύρο Λιάκο & Περικλή Κοσκινά (Hoocut) και Ευγένιο Βαρδακαστάνη (Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George Palace) σε συνεργασία με την Moët & Chandon, το Chivas Ultis, την Stella Artois και την Taf αντίστοιχα.
Η taf χάρισε μια μοναδική γευστική εμπειρία στους καλεσμένους, προσφέροντας τα υπέροχα blends Pianeta Light Blue και Competition Rosebud!