Η Taf στο World of Coffee Copenhagen 2024

Στις 27-29 Ιουνίου 2024, η Taf βρέθηκε στην Κοπεγχάγη για να λάβει μέρος στο φετινό World of Coffee Copenhagen που πραγματοποιήθηκε στο Bella Center Copenhagen. Μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της έκθεσης περιλάμβαναν τη συμμετοχή μας σε πολλές εκπληκτικές εκδηλώσεις, guest εμφανίσεις και brew bar takeovers μαζί με πολλούς από τους συνεργάτες μας. Ακόμη, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να αλληλεπιδράσουμε με επαγγελματίες και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του καφέ, να ανταλλάξουμε ιστορίες και εμπειρίες και να μοιραστούμε μαζί τους ένα εξαιρετικό φλιτζάνι καφέ taf.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο Roasters Village, η taf προσέφερε μια εξαίσια επιλογή καφέδων από τις σειρές Single Estate και Taloumis Family Limited Reserve.

Συγκεκριμένα, από τη σειρά Single Estate, η taf προσέφερε:

Elida Catuai Honey

Las Delicias Washed – Nicaragua

Από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve, η taf προσέφερε:

Elida Geisha – Panama

To-La Reserve – Ethiopia

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του WOC Copenhagen, η taf παρουσίασε τρεις νέες προσθήκες στη σειρά Taloumis Family Limited Reserve από την Finca Deborah στον Παναμά:

Deborah Nirvana – Panama

Deborah Enigma – Panama

Deborah Interstellar – Panama

Οι επισκέπτες, είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν το μοναδικό cup profile του Ninety Plus Mixed Heirloom Panama που σερβιρίστηκε στο WCC Brew Bar, αλλά και στο περίπτερο της taf, RV-81.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις στο περίπτερο της taf, συμπεριλαμβανομένης ενός tasting με παραγωγούς από την Κόστα Ρίκα την πρώτη ημέρα, ένα brew bar takeover από τους Phil & Sebastian τη δεύτερη ημέρα, και ένα brew bar takeover από την Finca Mierisch την τρίτη ημέρα. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Synesso, κάνοντας μια guest εμφάνιση στο περίπτερό της την πρώτη ημέρα, και με τη Ceado, κάνοντας μια guest εμφάνιση στο περίπτερό της την τρίτη και τελευταία ημέρα της έκθεσης.

Το WOC Copenhagen ήταν μια σπουδαία εμπειρία! Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά όλους του χρόνου στο World of Coffee Geneva!