Τοποθεσίες

Βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό προάστιο της Αθήνας, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα boutique roastery, που λειτουργεί με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Ο head roaster Ηλίας Ταλούμης ξεκλειδώνει τα αρώματα του πράσινου καφέ και δημιουργεί ένα νέο, ολόφρεσκο χαρακτήρα, ο οποίος υπογραμμίζει την ταυτότητά του κόκκου. Με δεδομένη την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών καβουρδίζουμε επιδέξια τους κόκκους της νέας σοδειάς που φτάνουν σε μας μέσω του Direct Relationship Program, απευθείας από τους παραγωγούς. Παρέχουμε καφέ πάντα φρέσκο, με αναγραφόμενη την ημερομηνία ψησίματος στη συσκευασία.

 

Personality
Το taf coffee είναι ένας χώρος με προσωπικότητα, με πάθος για τον καφέ. Εδώ θα νιώσετε την οικειότητα με τους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν το καλύτερο φλιτζάνι της μέρας.
Position Statement
Το taf coffee είναι η ναυαρχίδα μιας εταιρείας προσηλωμένης στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας καφέ, μέσα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
Promise Statement
Υποσχόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη.

Εμπειρία καφέ
Το taf coffee είναι ένας χώρος διαμορφωμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται το οικείο, φιλικό και ζεστό concept που έχουμε δημιουργήσει, μια εμπειρία καφέ που εντάσσεται στο taf direct relationship program. Μέσα από την επικοινωνία με τους εκπαιδευμένους και βραβευμένους barista της taf, οι καταναλωτές θα επιλέξουν το γευστικό προφίλ που τους ταιριάζει και θα μάθουν περισσότερα για το ρόφημα που θέλουν να πιουν. Πληροφορίες όπως η επεξεργασία του καφέ, ο παραγωγός και η φάρμα, το υψόμετρο, η περιοχή, οι πρακτικές της καλλιέργειας, γίνονται άμεσα γνωστές μέσα από την συνομιλία με τον ενδιαφερόμενο. Η εμπειρία που λαμβάνει ο καταναλωτής έχει σκοπό να τον ταξιδέψει όχι μόνο γευστικά αλλά να του δημιουργήσει εικόνες.
Το τελικό στάδιο πριν το τέλειο φλιτζάνι είναι το στάδιο της παρασκευής. Σε αυτό το στάδιο βασικό ρόλο έχει ο barista. Οι barista της taf έχουν κατορθώσει τα τελευταία 7 χρόνια, μέσα από νίκες και διακρίσεις σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα να όχι μόνο να μπορούν να προσφέρουν ένα τέλειο ρόφημα στον καταναλωτή αλλά αποτελούν τους πρωταγωνιστές της συνολικής εμπειρίας που δέχεται ο καταναλωτής.
Στο taf Coffee διοργανώνονται συστηματικά ανοιχτά cuppings και σεμινάρια καφέ και παρουσιάζονται οι νέες αφίξεις των καφέδων.

Η σχέση της taf με τον καφέ καθορίζεται από την μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων της, την δεξιοτεχνία και το expertise στην πρώτη ύλη ανώτερης ποιότητας. Η συνεχής εξέλιξη, η εκπαίδευση, ο πειραματισμός και η συνέπεια στην υψηλή ποιότητα χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία της taf που διαδίδεται μέσα από τα καταστήματα του δικτύου της.

Το taf point αποτελεί έναν κόμβο, το σημείο συνάντησης του καταναλωτή με μια εμπειρία καφέ σε υποδειγματικό espresso bar, σε ένα αναπάντεχο μέρος.

Τα καταστήματα που έχουν ενσωματώσει μια τόσο άρτια πρόταση, επωφελούνται από την αξία της αναγνώρισης τους ως coffee destination με ακέραια προσωπικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6218172 ή με email στο [email protected]

taf point & microroastery @ Ergon House Αθήνα

taf point @ Era nuts Αγία Παρασκευή 

taf point @ Era nuts Χαλάνδρι 

 

taf point @ Era nuts Κολωνάκι 

taf point @ Era nuts Ψυχικό

taf point @ Ergon Θεσ/νίκη 

taf point @ Ergon Λονδίνο 

taf_coffee_shop