Τοποθεσίες

Βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό προάστιο της Αθήνας, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα boutique roastery, που λειτουργεί με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Ο head roaster Ηλίας Ταλούμης ξεκλειδώνει τα αρώματα του πράσινου καφέ και δημιουργεί ένα νέο, ολόφρεσκο χαρακτήρα, ο οποίος υπογραμμίζει την ταυτότητά του κόκκου. Με δεδομένη την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών καβουρδίζουμε επιδέξια τους κόκκους της νέας σοδειάς που φτάνουν σε μας μέσω του Direct Relationship Program, απευθείας από τους παραγωγούς. Παρέχουμε καφέ πάντα φρέσκο, με αναγραφόμενη την ημερομηνία ψησίματος στη συσκευασία.

 

Personality
Το taf coffee είναι ένας χώρος με προσωπικότητα, με πάθος για τον καφέ. Εδώ θα νιώσετε την οικειότητα με τους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν το καλύτερο φλιτζάνι της μέρας.
Position Statement
Το taf coffee είναι η ναυαρχίδα μιας εταιρείας προσηλωμένης στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας καφέ, μέσα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
Promise Statement
Υποσχόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη.

Εμπειρία καφέ
Το taf coffee είναι ένας χώρος διαμορφωμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται το οικείο, φιλικό και ζεστό concept που έχουμε δημιουργήσει, μια εμπειρία καφέ που εντάσσεται στο taf direct relationship program. Μέσα από την επικοινωνία με τους εκπαιδευμένους και βραβευμένους barista της taf, οι καταναλωτές θα επιλέξουν το γευστικό προφίλ που τους ταιριάζει και θα μάθουν περισσότερα για το ρόφημα που θέλουν να πιουν. Πληροφορίες όπως η επεξεργασία του καφέ, ο παραγωγός και η φάρμα, το υψόμετρο, η περιοχή, οι πρακτικές της καλλιέργειας, γίνονται άμεσα γνωστές μέσα από την συνομιλία με τον ενδιαφερόμενο. Η εμπειρία που λαμβάνει ο καταναλωτής έχει σκοπό να τον ταξιδέψει όχι μόνο γευστικά αλλά να του δημιουργήσει εικόνες.
Το τελικό στάδιο πριν το τέλειο φλιτζάνι είναι το στάδιο της παρασκευής. Σε αυτό το στάδιο βασικό ρόλο έχει ο barista. Οι barista της taf έχουν κατορθώσει τα τελευταία 7 χρόνια, μέσα από νίκες και διακρίσεις σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα να όχι μόνο να μπορούν να προσφέρουν ένα τέλειο ρόφημα στον καταναλωτή αλλά αποτελούν τους πρωταγωνιστές της συνολικής εμπειρίας που δέχεται ο καταναλωτής.
Στο taf Coffee διοργανώνονται συστηματικά ανοιχτά cuppings και σεμινάρια καφέ και παρουσιάζονται οι νέες αφίξεις των καφέδων.

Η Taf είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που αγαπούν τον καφέ. Φροντίζουμε στο φλιτζάνι σας να λαμβάνετε μόνο τους καλύτερους καφέδες, χάρη στη συνεχή αναζήτηση εξαιρετικών κόκκων και των σχέσεων που έχουμε αναπτύξει με τους παραγωγούς μέσω του προγράμματος taf Direct Relationship, των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, του επιδέξιου roasting και της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης.

Στο Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee, διατίθενται καφέδες ανώτερης ποιότητας, σε κόκκους ή αλεσμένοι, και αξεσουάρ παρασκευής, για κάθε coffee lover που ψάχνει την ποιότητα στον καφέ του, σε κάθε μέρος του κόσμου. Το νέο, pop-up κατάστημα, βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο τμήμα των αναχωρήσεων χωρών Σένγκεν, και θα έχει παρουσία δύο περιόδων: από το Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο 2022 και από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (+30) 210-353 3114 ή με email στο info@cafetaf.gr

taf Beans & Ground Coffee @ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ελ. Βενιζέλος

taf_coffee_shop