Νέο Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Νέο κατάστημα Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – «Ελ. Βενιζέλος»!

Για τους travellers, για όσους παραμένουν πιστοί στη διαχρονική ποιότητα, για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ από κάθε μέρος του πλανήτη και προς πάσα κατεύθυνση.

Το νέο pop-up store άνοιξε λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε το 2022 και είναι ακόμη ένας χώρος που η ποιότητα του καφέ φέρει την υπογραφή της taf.

Η Taf είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που αγαπούν τον καφέ. Φροντίζουμε στο φλιτζάνι σας να λαμβάνετε μόνο τους καλύτερους καφέδες και το Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee είναι ακόμα ένας χώρος στον οποίο εκπληρώνεται ο στόχος μας!

Το νέο κατάστημα, βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο τμήμα των αναχωρήσεων χωρών Σένγκεν, και θα έχει παρουσία δύο περιόδων: από το Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο 2022 και από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023. Το νέο retail shop θα είναι ανοιχτό καθημερινά, για coffee aficionados από όλον τον κόσμο και το διεθνές coffee community.

Στο Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee, διατίθενται όλοι οι καφέδες ανώτερης ποιότητας της taf, σε κόκκους ή αλεσμένοι, καθώς και αξεσουάρ παρασκευής του αγαπημένου μας καφέ. Όπως πάντα, οι άρτια εκπαιδευμένοι barista της taf είναι παρόντες, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες και pro-tips στους επισκέπτες του καταστήματος και στους coffee lovers που αποζητούν την ποιότητα στον καφέ τους, σε κάθε μέρος του κόσμου.

Το Taf Retail Shop – Beans & Ground Coffee είναι ανοιχτό για να υποδεχτεί κάθε traveller, συνδυάζοντας το πάθος για τον καφέ ανώτερης ποιότητας και την τεχνογνωσία σε έναν retail χώρο υψηλής αισθητικής.