H Taf στο Mιλάνο @ World of Coffee 2022

Ο τριήμερος θεσμός του World of Coffee ολοκληρώθηκε για το 2022 και η taf δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος του!

Τοποθετημένο στο Roasters Village, το stand της taf έγινε ένα hotspot για τους coffee aficionados και τους επαγγελματίες του καφέ από ολόκληρο τον κόσμο! Στο stand 60 του Roasters Village, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό Taste Experience με τους καφέδες της taf και να ανταλλάξουμε γνώσεις και μοναδικές στιγμές με το παγκόσμιο coffee community.

Mε μεγάλη χαρά συναντήσαμε στο περίπτερο της taf και συνεργάτες παραγωγούς καφέ, με τους οποίους η taf διατηρεί μακροχρόνιους δεσμούς μέσω του προγράμματος Direct Relationship.
Οι coffee lovers είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα εκλεπτυσμένα γευστικά προφίλ μιας επιλογής από τους καφέδες της taf.

Από τη σειρά Single Estate, η taf προσέφερε:
El Guayabo – Colombia

Από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve σε ξεχωριστά slots:
To-La Reserve – Ethiopia
Elida Geisha – Panama
El Rubi # 7 COE – Honduras
Και για πρώτη φορά τον νέο Santa Gertrudis Typica – Ecuador

H taf φιλοξενήθηκε επίσης στο περίπτερο της Toddy, εταιρίας συστημάτων για Cold Brew, όπου προσφέρθηκε o Yirgacheffe Tola, Ethiopia, και διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό cupping session με τον To-La Reserve – Ethiopia.

Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίξαμε τον Έλληνα competitor του παγκόσμιου διαγωνισμού World Coffee in Good Spirits, Χρήστο Κλουβάτο, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση χρησιμοποιώντας την εντυπωσιακή Geisha El Burro – Panama ως βάση για τα cocktail που παρουσίασε.

Το ραντεβού μας με το παγκόσμιο event του καφέ ανανεώνεται για του χρόνου – μια χρονιά ορόσημο, κατά την οποία το World of Coffee θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα!