10 χρόνια taf coffee shop

Το κατάστημα μας, στην οδό Μπενάκη, στο κέντρο της Αθήνας, φέτος έχει την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του!

Όταν πριν 10 χρόνια (2009) ξεκινήσαμε το cafe της taf το τοπίο της κουλτούρας του καφέ στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα ήταν πολύ διαφορετικό από το σημερινό, με ορολογίες και ορισμούς που σήμερα είναι ευρέως διαδεδομένοι όπως single estate, cup profile κλπ να μην έχουν ακουστεί.

Η δική μας κίνηση το 2009 να ανοίξουμε το cafe της taf σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, αποδείχτηκε πως ήταν πολλά περισσότερα από τη δημιουργία ενός cafe υψηλής ποιότητας ή ενός εμπορικού σημείου λιανικής πώλησης για τα προϊόντα μας. Στην πραγματικότητα ήταν το εξωστρεφές άνοιγμα στον κόσμο μιας φιλοσοφίας γύρω από τον καφέ.

Το taf coffee shop είναι ένας χώρος με προσωπικότητα και πάθος για τον καφέ. Μία επίσκεψη σας σε αυτό θα σας κάνει να νιώσετε την οικειότητα με τους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν το καλύτερο φλιτζάνι της μέρας.

Αποτελεί ένα χώρο διαμορφωμένο, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται το οικείο, φιλικό και ζεστό concept που έχουμε δημιουργήσει, μια εμπειρία καφέ που εντάσσεται στο taf direct relationship program.

Μέσα από την επικοινωνία με τους εκπαιδευμένους και βραβευμένους barista της taf, οι καταναλωτές θα επιλέξουν το γευστικό προφίλ που τους ταιριάζει και θα μάθουν περισσότερα για το ρόφημα που θέλουν να πιουν. Πληροφορίες όπως η επεξεργασία του καφέ, ο παραγωγός και η φάρμα, το υψόμετρο, η περιοχή, οι πρακτικές της καλλιέργειας, γίνονται άμεσα γνωστές μέσα από την συνομιλία με τον ενδιαφερόμενο. Η εμπειρία που λαμβάνει ο καταναλωτής έχει σκοπό να τον ταξιδέψει όχι μόνο γευστικά αλλά να του δημιουργήσει εικόνες.

Το τελικό στάδιο πριν το τέλειο φλιτζάνι είναι το στάδιο της παρασκευής. Σε αυτό το στάδιο βασικό ρόλο έχει ο barista. Οι barista της taf έχουν κατορθώσει τα τελευταία 7 χρόνια, μέσα από νίκες και διακρίσεις σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα να όχι μόνο να μπορούν να προσφέρουν ένα τέλειο ρόφημα στον καταναλωτή αλλά αποτελούν τους πρωταγωνιστές της συνολικής εμπειρίας που δέχεται ο καταναλωτής.

Στο taf coffee shop διοργανώνονται συχνά taste experience events με σκόπο οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν και να απολάυσουν πρώτοι νέες αφίξεις ξεχωριστών και εκπληκρικών καφέδων.

Το taf coffee είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας μας που μένει πάντα προσηλωμένη στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας καφέ. Με γνώμονα αυτό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάντα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη.