Η taf συμμετέχει στο Athens Coffee Festival 2021!

Η διοργάνωση θεσμός για τον καφέ στην Αθήνα, το Athens Coffee Festival, επέστρεψε και η taf ήταν παρούσα σε μία τόσο ξεχωριστή γιορτή!

Μερικοί από τους μοναδικούς καφέδες της taf, οι άρτια εκπαιδευμένοι barista και η La Marzocco KB90, αποτέλεσαν έναν μοναδικό συνδυασμό που έκανε την παρουσία της taf ξεχωριστή κατά την διάρκεια του Athens Coffee Festival 2021.

Η taf προσέφερε σε επαγγελματίες και σε λάτρεις του καφέ την ευκαιρία να γευτούν μερικές από τις νέες αφίξεις καφέδων από τις σειρές Single Estate και Taloumis Family Limited Reserve, τον εκπληκτικό Iced Brew, αλλά και τις διαχρονικές επιλογές σε blend.

Στο espresso Bar, η taf προσέφερε:

Maguta CM Natural – Kenya

Sumava Kenya – Costa Rica

Rodolfo Jardin de Aromas – Costa Rica

Pianeta Light Blue

Competition Espresso Blend

Και τους νέους, Mama Mina Nicaragua και Lala Caparao Brazil

Στο Brew Bar, η taf προσέφερε:

To-La Reserve – Ethiopia

Creativa Static Geisha – Panama 

Elida Estate – Panama

Creativa Static Catuai – Panama

Και τον νέο εκπληκτικό Rukira Kenya

Οι επισκέπτες φυσικά λάτρεψαν τον εξαιρετικό Iced Brew της taf, την πιο δροσιστική επιλογή για τη βόλτα τους!

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, ο Γιάννης Ταλούμης, CEO & Head of Quality της taf, παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναπτύξουμε τα hard & soft skills των barista, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία ενός coffee shop, στα Coffee Masterclasses του Athens Coffee Festival 2021.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά για την taf να μπορεί να μεταδίδει τις αξίες και τις γνώσεις της τόσο για τον καφέ, όσο για την εκπαίδευση του coffee community μέσα από δράσεις και φεστιβάλ, με σκοπό οι καταναλωτές να ανακαλύψουν τα διαρκώς εξελισσόμενα κύματα καφέ και να λαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες.