Η Taf στο World of Coffee Dubai 2023

Η Taf ήταν για ακόμα μία φορά στο World of Coffee Dubai –  το μεγαλύτερο specialty coffee event της χρονιάς για την περιοχή, στις 11-13 Ιανουαρίου 2023! Ένα event καινοτομίας, εκπαίδευσης και επαγγελματισμού, που προσελκύει την τοπική και την παγκόσμια κοινότητα του καφέ, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές, να δοκιμάσουμε καφέδες και να συναντήσουμε συνεργάτες από όλον τον κόσμο που παρευρέθηκαν στο event.

Για ακόμα μία φορά, η taf σέρβιρε μοναδικά brews και espresso των σειρών Single Estate και Taloumis Family Limited Reserve.

 

Συγκεκριμένα, από τη σειρά Single Estate, η taf πρόσφερε:

Divino Nino – Costa Rica

El Guayabo – Colombia

 

Επιπλέον, από την σειρά Taloumis Family Limited Reserve, η taf πρόσφερε:

Elida Geisha – Panama

Monteverde Wush Wush – Colombia

La Palma y El Tucan Geisha Heroes – Colombia

 

Στα πλαίσια της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης η Taf παρουσιάσαμε δύο νέους καφέδες της σειράς Taloumis Family Limited Reserve – τον ξεχωριστό To-La Reserve, Jasper – Ethiopia και τον Santa Gertrudis SL28 – Ecuador.

 

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόμβο καφέ, όπως αυτός της Ανατολής, η taf είναι ιδιαίτερα χαρούμενη να συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση της τοπικής specialty σκηνής τα τελευταία χρόνια, με την πολύτιμη υποστήριξη των τοπικών συνεργατών μας Cascara UAE.

 

See you in 2024!