Η Taf στο Dubai @ World of Coffee 2022

Η Taf ήταν στο Dubai για το παγκόσμιο event – World of Coffee, στις 12-14 Ιανουαρίου 2022! Ένα event καινοτομίας, εκπαίδευσης και επαγγελματισμού, που προσελκύει τους κορυφαίους του κλάδου του καφέ.

Το World of Coffee 2022 στο Dubai, που έλαβε χώρα στο εντυπωσιακό Dubai Exhibition Cenntre, ήταν μια μοναδική εμπειρία! Η Taf έδωσε για ακόμα μία φορά το παρόν, σερβίροντας παγκοσμίου φήμης brews και ασυναγώνιστα taf espresso shots των σειρών Taloumis Family Limited Reserve και Single Estate. Στο stand RV-24 του Roaster Village, επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους καφέδες της taf και να ανταλλάξουμε γνώσεις, ιστορίες και όμορφες στιγμές με το τοπικό και το παγκόσμιο coffee community.

Από τη σειρά Single Estate, η taf προσέφερε:

Divino Nino – Costa Rica

El Calagual – Guatemala και το Competition Blend.

Οι coffee lovers είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τα ιδιαίτερα γευστικά προφίλ της σειράς Taloumis Family Limited Reserve σε δυο ξεχωριστά slots στο Brew Bar καθώς και στο stand της taf, δοκιμάζοντας τους:

Los Favoritos – Nicaragua

To-La Reserve – Ethiopia

Elida Geisha – Panama

El Burro Geisha – Panama

Deborah Geisha Opal Enigma – Panama

Maguta CM Natural – Kenya

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου World of Coffee η taf παρουσίασε τον El Rubi, τον 7ο σε σειρά κατάταξης του COE Honduras 2021, αποσπώντας επαίνους από επαγγελματίες, γνώστες και λάτρεις του καφέ.

H taf με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει την ακμάζουσα σκηνή του καφέ ανώτερης ποιότητας στις χώρες του Κόλπου τα τελευταία χρόνια, με την πολύτιμη υποστήριξη των τοπικών συνεργατών Cascara UAE. Ο καφές είναι βασικό στοιχείο της κουλτούρας και της καθημερινότητας των Εμιρατινών, και ο Αραβικός κόσμος έχει αποδείξει πως αποζητάει την ανώτερη ποιότητα του καφέ της taf.

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο coffee hub, σαν αυτό της Ανατολής, η taf είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει ενεργό συμμετοχή τα τελευταία έτη, και μεταδίδει τις γνώσεις και τις αξίες της για τον καφέ ανώτερης ποιότητας.