Η Taf στο Athens Coffee Festival 2022

Το τριήμερο Athens Coffee Festival, ολοκληρώθηκε το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου και η taf ήταν παρούσα για άλλη μία χρονιά!

Μοναδικοί Single Estate και Taloumis Family Limited Reserve καφέδες, το εντυπωσιακό Modbars και ο αγαπημένος Cold Brew, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έκαναν το stand 47 της taf να ξεχωρίζει.

Σε ένα stand στο οποίο δέσποζε η boho διάθεση σε γήινες αποχρώσεις, εκατοντάδες επισκέπτες επιβεβαίωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του καφέ ανώτερης ποιότητας, που χαρακτηρίζει την taf.

Στο espresso bar, η taf προσέφερε:

Pianeta Light Blue

Rosebud Espresso Blend

Competition Espresso Blend

Από τη σειρά Single Estate:

El Guayabo – Colombia

San Luis – El Salvador

Divino Nino – Costa Rica

Granitos De Ortiz Special – Costa Rica

Και από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve:

To-La Reserve – Ethiopia

Maguta CM Natural – Kenya

Στο Brew Bar, η taf προσέφερε από τη σειρά Single Estate, τον εκπληκτικό Las Delicias Washed – Nicaragua.

Και από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve, τους επιλεγμένους:

Elida Geisha – Panama

El Burro Geisha – Panama

Santa Gertrudis Typica – Ecuador

και τον νέο Santa Lucia – Honduras

Οι επισκέπτες για ακόμα μία χρονιά λάτρεψαν τον Cold Brew της taf, την πιο δροσιστική επιλογή για τη βόλτα τους, και τα νέα coffee cocktails που παρασκευάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του Athens Coffee Festival 2022!

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, ο Γιάννης Ταλούμης, CEO & Head of Quality της taf, μίλησε για την εξέλιξη του processing στον καφέ και πώς αυτό επιδρά στα γευστικά χαρακτηριστικά. Μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που μπορείτε να βρείτε και στο προσωπικό του blog : www.thecoffeepursuit.com

Η taf υποστήριξε για ακόμα μία φορά τον Χρήστο Κλουβάτο, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στο διαγωνισμό Hellenic Coffee in Good Spirits. Έχοντας παρουσιάσει δύο υπέροχα coffee cocktails, με κύριο συστατικό δύο Taf Coffees (El Burro Geisha – Panama, για το Tropical Irish Coffee & To-La Reserve – Ethiopia, για το Macerated Delicacy), είναι πλέον ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει σύντομα την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits το 2023!

Ένα μοναδικό cupping έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη, κατά τη διάρκεια του οποίου η taf προσέφερε ορισμένους από τους καφέδες της σειρά Taloumis Family Limited Reserve, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και συζητήθηκαν για τα περίπλοκα γευστικά προφίλ τους!

Σε ένα ζωντανό τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστή τον καφέ, είναι ιδιαίτερη η χαρά της taf να συναντιόμαστε με coffee professionals και coffee aficionados για να μοιραζόμαστε κοινές εμπειρίες γύρω από τον καφέ, και μαζί να διαμορφώνουμε το μέλλον του κλάδου.